Verhuur van triatlon wetsuits

Verhuur Triatlon Wetsuits

Aan triatlon doen omvat soms een hele investering, zeker als je de 3 disciplines wenst te beoefenen.  Naast ons grote aanbod aan triatlon wetsuits, kan bij Tricenter ook een wetsuit gehuurd worden.  Dit voor een eenmalig evenement, een maand of volledig seizoen.

 

Een woordje uitleg:

Bij een evenement- of maandverhuur wordt bovenop de huurprijs steeds 150 euro waarborg gevraagd.  Deze pakken kunnen reeds enkele gebruikssporen bevatten van vorige huurders.  Tricenter doet er steeds alles aan de pakken in goede en waterdichte staat af te leveren.
Bij een seizoensverhuur van een triatlon wetsuit krijgt u steeds een nieuw pak mee.  De huurprijs bedraagt steeds de prijs van het pak in nieuwstaat, met daarin de waarborg inbegrepen.  Indien u het pak terug brengt op het einde van het seizoen krijgt u de waarborg terug.  Deze waarborg bedraagt de nieuwprijs – 150€ voor de seizoenshuur.    Een triatlon seizoen wordt bij ons aangenomen van mei tot en met augustus in hetzelfde kalenderjaar.

Voorbeeld:
U huurt een Zerod Vanguard voor een seizoen, dan betaalt u bij afhalen van het nieuwe pak 550 euro, in september krijgt u dan 400 euro terug als het pak nog in goede staat is.  U hebt dus in totaal 150 euro huurprijs betaald voor de wetsuit.

Optie:
Standaard wordt een basispak verhuurd, type Zerod Atlante of vergelijkbaar.  U kan ook kiezen om een TOP Wetsuit te huren.  De prijs is dan 45 euro per evenement, of 135 euro voor een maand.

Opgelet: de waarborg kan enkel in contanten betaald worden.

Nog vragen?

Voor alle bijkomende info kan je ons tijdens de winkeluren contacteren op

050 34 58 56

Reservatieformulier met afhaling te Brugge

Uw naam
Email
Telefoon
Huur start
Huur stop
Als je geen kalender krijgt om de data in te vullen, kan het manueel ingevuld worden volgens het formaat jjjj-mm-dd.

Uw lengte (cm)
Uw gewicht (kg)
Huur periode
Opmerkingen

Reservatieformulier met afhaling te Hulste

Uw naam
Email
Telefoon
Huur start
Huur stop
Als je geen kalender krijgt om de data in te vullen, kan het manueel ingevuld worden volgens het formaat jjjj-mm-dd.

Uw lengte (cm)
Uw gewicht (kg)
Huur periode
Opmerkingen

Share This